категорії: блоґ-запис

Роботи несуть гідрохоботи, а "Оркестр Че" презентує новий альбом

теґи: Оркестр Че, Харків, новий альбом

На свій 8-й день народження гурт подарував харківським слухачам надзвичайний концерт,а невдовзі порадував ще й міні-альбомом.

 

alb

 

 

До збірки під назвою«Роботыцеремоннонесутгидрохоботы» (так-так, одним словом) увійшло 5 композицій.

 

Міні-альбом — це ще тривожніші тексти, ще сильніші марсіанські сигнали. Динамічні «Роботи» і «Футухарірама» розбавляються сентиментальними «gde ty7777777777», «На самоті» і «Твоїй зимі».

 

Прислухайтесь до нової обробки композиції «Твоїй зимі» —  і (якщо багатоповерхові тексти не затягнуть занадто глибоко) вперше почуєте жіночий бек-вокал. Оркестрантам допомагали давні знайомі Анна Семеніхіна, Ніна Красношапка та Азіза Ібрагімова.

 

Не обійшлося й без зміни звучання – хлопців серйозно потягнуло на електронний саунд. Тож, якщо ви вже змирилися із втратою акустичності перших двох альбомів і навіть звикли до повнозвучного «Предчувствия нулевого года», тепер готуйтеся до «електронщини».

 

«Хочеться чогось нового, свіжого, хочеться дивувати, адже те, що вже було, — нецікаво. Звичайно, це — внутрішнє бажання пошуку, яке постійно штрикає в зад. Нове звучання стовідсотково комусь не сподобається, але се ля ві. Головне — щоб нам було цікаво», — говорить про експерименти соліст Олег Каданов.

 

До альбому увійшли:

1.Футухарiрама

2.gde ty7777777777

3. На самоті

4.Роботыцеремоннонесутгидрохоботы

5.ТвоЇй зимі

Завантажити альбом можна буде невдовзі на сайті гурту.

 


Віта Жуган,
спеціально для muzprostir.com.ua